Avbytare: Joel Jakobsson, Måns Månsson, Fredrik Odell, Carl Odell och Johannes Jönsson.

Sebastian Kristensson ut - Fredrik Odell in 75 min
Oliver Oliveros ut - Carl Odell in 82 min
Christian Ahlström ut - Sebastian Kristensson in 86 min

MATCHKOMMENTARER
Kollektiv kollaps och utspelade av bottenlaget Genarp. Samma Genarp som vi spelade ut i våras när vi var två man kort. ÖT Smygehuk gick inte alls att känna igen denna lördagseftermiddagen och Genarps seger var fullt rättvis. Genarp inledde överraskande offensivt med hög press samtidigt som vi inte var med i matchen. I den 3:e minuten slår Genarp en krossboll från högersidan över till vänster där en fri Genarpspelare tar ner och placerar snyggt in 0-1 via stolpen. Mardrömsstart och en väckarklocka kanske? Nej, Genarp är giftiga i sina omställningar och hungrigare på att vinna boll. I den 4:e minuten rinner Genarp genom igen och Izzettin Adigüzel lyckas freda sitt mål med en fotparad. I den 8:e minuten gör Gustav Lindquist en helikopterfint en bit in på Genarps planhalva och släpper bollen bakom Genarps backlinje där Oliver Oliveros rusar fram och en Genarpstå räddar situationen ut till hörna. Nära där. I den 12:e minuten kommer Johan Hellström runt på vänsterkanten och slår ett inlägg mot bortre stolpen där Sebastian Kristensson når högst och nickar utanför. I den 34:e minuten tar Genarp sig in i vårt straffområde och man avslutar med en tåfis och bollen tar klockrent i stolpen. I den 35:e minuten tar en Genarpspelare sig fram till vänster i vårt straffområde och avslutar hur snyggt som helst med ett skott upp i bortre krysset till 0-2. I den 39:e minuten kommer Sebastian Lindahl runt på högerkanten och spelar bollen snett bak till Sebastian Kristensson som skjuter direkt men bollen tar i burgaveln. I den 43:e minuten slås ett inlägg in i Genarps straffområde och precis när Sebastian Kristensson ska nicka får han en hård knuff i ryggen och tappar balansen. En solklar straff i mina ögon men domaren friar... Det verkar som oavsett vad motståndarna gör i eget straffområde så får ÖT Smygehuk INTE straff. Första halvlek slutar 0-2 och det kan bara bli bättre för hemmalagets del. I den 49:e minuten driver mittbacken Adam Norén upp bollen och tar sig förbi flera motståndare och närmar sig målet. Adam drar iväg ett tungt skott från 20 meter som målvakten räddar till hörna. I den 58:e minuten nickar Genarp bort en ÖT Smygehuk hörna och Sebastian Lindahl snappar upp andrabollen utanför Genarps straffområde. Sebastian drar iväg ett bra skott från 16-meters som målvakten med nöd och näppe räddar med en fotparad. I samma minut kontrar Genarp där man kommer fri och tåfisar bollen i mål till 0-3. I den 60:e minuten rivs Christian Ahlström ner i Genarps straffområde och än en gång friar domaren... Ofattbart! I den 78:e minuten slår Måns Månsson en lång boll upp mot Christian Ahlström som nickskarvar till Oliver Oliveros som kommer fri men Olivers avslut går över mål. I den 81:a minuten har Christian Ahlström ett skott från vänsterkanten som går längs med mållinjen. I den 86:e minuten slår Måns Månsson ett inlägg till en omarkerad Christian Ahlström som nickar utanför. I den 87:e minuten slår Måns Månsson en lång boll upp på vänsterkanten till Sebastian Lindahl som med en yttersida lobbskjuter bollen över målvakten men bollen far precis utanför bortre krysset. Det spelar ingen roll vad vi gör, vi kan bara inte få in bollen. I den 90:e minuten kontrar Genarp när man ges ett friläge där Izzettin Adigüzel är utan chans och 0-4 vilket blir slutresultatet. I nästa match väntar FC Trelleborg på söndagen den 22:e september klockan 14:00 på Ymorvallen.